over ons

Oude waarden, nieuwe normen

Kwaliteit, klantgerichtheid en focus op de lange termijn. Deze waarden zijn in een familiebedrijf vanzelfsprekend. Als je deze waarden kan verbinden met nieuwe normen zoals vernieuwen, efficiënte productie en soepele processen heb je het beste uit twee werelden. Dit is ons streven, elke dag opnieuw.

Focus op fysieke producten

De wereld wordt digitaal, dat brengt nieuwe mogelijkheden en maakt het leven makkelijker. We omarmen deze mogelijkheden om processen te optimaliseren en onze service voor klanten te verbeteren.

Tegelijk zien we dat het, op de momenten dat het er toe doet, fijn is om iets in je handen te hebben. Iets moois om naar te kijken, om te pakken en te bewaren. Daarom geloven we in fysieke producten die nabestaanden helpen in moeilijke tijden.

Rijke historie

Als je ergens een passie voor hebt neem je die mee naar huis, grote kans dat je kinderen daar ook liefde voor ontwikkelen. Zo moet het ongeveer gegaan zijn bij de familie Evers. Al meer dan 50 jaar is hun naam verbonden aan papier en inkt.

Eind jaren 90 besloten Jan en zijn zoon Jan-Willem hun kennis en ervaring in te zetten in een specifieke markt. Een markt waarin de waarde van het drukwerk veel groter is dan het papier waar het op gedrukt is.

Door goed te luisteren naar hun relaties hebben ze anno een collectie en dienstverlening opgebouwd waarmee uitvaartondernemers echte meerwaarde kunnen leveren voor hun klanten.

Als je vandaag binnen komt lopen op hun locatie in Duiven vind je een georganiseerd, jong en innovatief bedrijf. De 50 jaar historie zie misschien niet direct terug, toch is het juist deze solide basis die zorgt dat Uitgeverij Cantharus zijn blik kan richten op de toekomst.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan advies of een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.